Toegankelijkheid

Skip to main content

Holstein Flowers, Esperit Plants en Del Golfo trotse winnaars Dutch Flower Awards 2021

09 november 2021

Jan van Dam, CEO van Dutch Flower Group (DFG), maakte tijdens de Trade Fair in Aalsmeer op de DFG stand de winnaars van de 19e editie van de Dutch Flower Awards 2021 bekend. Het centrale thema was dit jaar “Groei door innovatie”. Nadat vorig jaar een ‘Big thank you award’ door de COVID-19 situatie online aan alle kwekers werd uitgereikt, kon dit jaar de traditionele Dutch Flower Awards uitreiking weer fysiek plaatsvinden.

 

Dutch Flower Awards 2021

De onderscheidingen werden uitgereikt in de categorieën Snijbloemen, Planten en Buitenlandse Leverancier. Holstein Flowers is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Snijbloemen. In de categorie Planten ging de onderscheiding naar Esperit Plants. Del Golfo, gevestigd in Italië, is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Buitenlandse Leverancier.


Preferred Partner Recognition
Na de uitreiking van de Awards werd Roel Schoemaker van Glocalities, verrast met de toekenning van de Preferred Partner Recognition. Glocalities heeft de afgelopen jaren de DFG-bedrijven ondersteund met shoppersegmentatie onderzoek en meer recent een update van de consumentenontwikkeling in de kernlanden verzorgd voor Dutch Flower Group.

 

Verwachtingen 2021 en komend jaar
Jan van Dam gaf in zijn speech aan dat ‘groei door innovatie’, het thema van de Dutch Flower Awards dit jaar, een belangrijk speerpunt is en de komende jaren blijft. Van Dam gaf aan dat DFG nog veel kansen voor groei bij haar klanten ziet, door nog consumentgerichter te ontwikkelen en te blijven innoveren met haar kwekers. DFG is positief gestemd over de verwachte omzet van dit jaar, ten opzichte van 2020. Komend jaar ziet DFG grote uitdagingen binnen de keten op het gebied van kostenverhogingen door energie, materialen (door stijgende grondstofprijzen), logistiek en beschikbaarheid van bloemen en planten.

 

 

Bron: DFG.nl

Gerelateerde artikelen

Week van het geld: Hoe ben jij je GELD de BAAS?

Rob Doornbos
11 maart 2024

Impact van online formulieren op klantreis onderschat

Jorn Lingsma
29 mei 2018

Vitality Omnibus meting 2022

Henriët Hensen
23 november 2021

Hoe bereik je als onderwijsinstelling Generatie Z?

Maartje Rooker
07 mei 2019
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency