Toegankelijkheid

Meten van sentiment bij medewerkers op afstand

12 januari 2021
Verschillende vaccins zijn in aantocht, maar versoepeling van de huidige lockdown lijkt nog niet mogelijk. Business as usual blijft dus nog ver weg. Voor veel werkenden zal contact met collega’s en leidinggevenden ook de komende maanden nog op afstand plaatsvinden. Even langslopen om te vragen hoe het gaat, zit er nog niet in. Daarom blijft het ook in 2021 noodzaak voor werkgevers om de vinger aan de pols te houden bij hun remote workers.
 

In deze aflevering is Ester Koot te gast. Ze is research consultant bij onderzoeksbureau Motivaction in het team Sparkey dat zich specifiek richt op HR-onderzoek. Al sinds april doet Motivaction herhaaldelijk het nationaal corona-onderzoek dat inzicht geeft in hoe medewerkers én werkgevers het werken in tijden van corona ervaren. Aan de hand van deze onderzoeken vertelt Ester wat werkgevers en HR kunnen doen om het sentiment van hun medewerkers op afstand te volgen én hoe ze dat positief kunnen beïnvloeden.

Ester Koot is ook keynote spreker op het online congres Word HR Verschilmaker in 2021, dat HR Academy op 21 januari organiseert.


Vragen?
Ester Koot

Email e.koot@motivaction.nl
Functie Senior strategy consultant HRM
Telefoon +31 (0)20 589 82 36


Gerelateerde artikelen

Vrijetijdsprofielen

Daan Damen
30 juni 2020

Corona Impact Monitor: steun voor sociale onthouding daalt, economische zorgen groeien

Bram van der Lelij
28 april 2020

Een spotlight op financiële zelfredzaamheid

Jorn Lingsma
24 april 2019

Holstein Flowers, Esperit Plants en Del Golfo trotse winnaars Dutch Flower Awards 2021

Pieter Paul Verheggen
09 november 2021
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved