Toegankelijkheid

Skip to main content

Motivaction wint 'Bureau van het Jaar 2024' bij Data & Insights Awards

27 juni 2024

Motivaction is de trotse winnaar van de D&IN Awards 'Data & Insights Bureau van het Jaar' 2024! Deze award is een erkenning voor de prachtige insights die onze collega’s met toewijding samen met en vóór onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd.

Pieter Paul Verheggen, Algemeen Directeur van Motivaction, reageerde enthousiast: "Dit is een enorme eer en een bewijs van het harde werk en bezieling van alle collega’s binnen ons bureau. Onze innovatieve benadering en diepgaande analyses hebben ons in staat gesteld om waardevolle inzichten te bieden die onze opdrachtgevers helpen bij het nemen van gefundeerde beslissingen."

Karel Slootman, commercieel directeur, voegde toe: "Deze award is een bevestiging dat onze kijk op mens en maatschappij resoneert bij de opdrachtgevers in zowel de commercle als non-profit sectoren.  Het combineren van klassieke methoden en state of the art technologie resulteert steeds weer in impactvolle insights die wij vertalen naar handelingsperspectief voor onze opdrachtgevers. "

Motivaction dankt zijn opdrachtgevers en partners voor hun voortdurende vertrouwen en samenwerking. Wij blijven ons inzetten om voorop te lopen in de wereld van data en insights. Laat dit een begin zijn van groei naar nog meer mooie samenwerkingen met onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers.


Vragen?
Pieter Paul Verheggen

Email
Functie Algemeen Directeur
Telefoon +31 (0)20 589 83 83

Karel Slootman

Email
Functie Managing Partner
Telefoon +31 (0)20 589 83 83


Gerelateerde artikelen

Maak de employee experience tastbaar: van onderbuikgevoel naar strategisch plan

Ester Koot
03 juni 2019

Waar komt het succes van Dry January vandaan?

Cecilia Keuchenius
24 februari 2020

De baas vindt dat we ons best wat sneller ziek mogen melden

Kevin Hengstz
04 april 2018

Meerderheid Nederlanders tevreden over werk

Ester Koot
11 juli 2019
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency