Toegankelijkheid

Skip to main content

Pieter Paul Verheggen key-note spreker tijdens Protein Summit 2018

16 oktober 2018

Amsterdam, 16 oktober 2018 – Op 25 oktober spreekt Pieter Paul Verheggen namens Motivaction op de jaarlijkse High Protein Foods Summit in Lille, Frankrijk. Deze bijeenkomst brengt industrieleiders en beleidsmakers samen om nieuwe inzichten op te doen op het gebied van zeer eiwitrijke levensmiddelen.

Pieter Paul Verheggen (Algemeen Directeur) zal als key-note spreker tijdens de High Protein Foods Summit een lezing verzorgen over het bereiken van de juiste doelgroep voor sportvoeding. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van segmenten op het gebied van gezondheid en voeding bij het bepalen van de juiste doelgroep kan een effectievere campagne opgezet worden.

Tijdens de bijeenkomst, die van 24 oktober tot en met 26 oktober zal plaatsvinden, zullen ook lezingen en disucssies plaatsvinden over onder andere de beschikbaarheid van eiwitrijke voeding, voedselveiligheid en het effect van eiwitrijke producten op het klimaat. Andere sprekers zijn Mai Bygaard (Marketing Directeur bij FrieslandCampina), Swen Lamote (CEO, Alpro) en Willem van Weede (Managing Director bij Vivera).

Meer informatie over de High Protein Foods Summit is te vinden op de website van de bijeenkomst.

Gerelateerde artikelen

De AVG in de praktijk

Jeroen Senster
21 mei 2019

Plichtsgetrouwe refo krijgt oog voor schepping

Gerard van der Werf
20 juli 2020

Thuiswerken en de coronacrisis

Ester Koot
31 augustus 2020

Gen Z is van alles wat, net als jij

Loes Kleijngeld
11 augustus 2023
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency