HR Professionals Panel

Je bent bezig met de ontwikkeling van een HR-propositie, en wilt weten of deze wel past bij de wensen van je doelgroep. Voor een nieuwe content- of marketing strategie ben je benieuwd welke thema’s er spelen in het HR-vakgebied. Of misschien wil je de uitdagingen van HR-professionals in kaart brengen, zodat je hen kunt helpen met het oplossen ervan.

Welke vraag je ook hebt, of welk inzicht je ook zoekt: ons HR-professionals panel helpt je erbij. Via dit panel krijg jij toegang tot een grote groep HR-professionals die je antwoord geven, inspiratie bieden en hun ervaringen met je delen. Zo leer jij je doelgroep écht goed kennen en stem je jouw plannen nog beter op hen af.

 

Mogelijke topics

Je kunt ervoor kiezen om zelf je vragen op te stellen, of om samen met ons te kijken naar de beste aanpak. Welke manier je ook kiest, bij het HR Professionals Panel kun je terecht om:

  • Bestaande of nieuwe producten / dienstverleningen te toetsen: sluiten deze goed aan op de wensen en behoeften van de doelgroep?
  • Trends en ontwikkelingen te signaleren in het HR-vakgebied: hoe kijken HR professionals bijvoorbeeld aan tegen eigenaarschap op de werkvloer, of leidinggeven op afstand?
  • Thema’s te bespreken met HR-professionals: wat vinden en doen zij op het gebied van onderwerpen als employer branding en ziekteverzuim?

Het HR Professionals Panel werd eerder al gebruikt om onderzoek te doen voor de HR Benchmark 2020, de opzet van de HR-impact meter en de ontwikkeling van een learning & development monitor.

 

Wie zitten er in het panel?

In het HR Professionals Panel bevinden zich op dit moment 6531 HR-professionals die werken in uiteenlopende industrieën zoals de zakelijke dienstverlening, zorg- en overheidsinstellingen. Ook is er een variatie van ervaringsniveaus aanwezig: van HR-medewerker tot hoofd P&O. Hierdoor is er voor elke vraag een passende doelgroep te vinden, of je nu brede inzichten nodig hebt of op zoek bent naar een specifiek publiek.

 

Over Sparkey

Door jarenlang onderzoek weten wij wat medewerkers drijft, en wat werkgevers willen bereiken. We zetten maatwerk onderzoek in om klantspecifieke vragen op te lossen, en bieden een concreet en scherp advies waar je direct mee aan de slag kunt. Dit combineren we met onze kennis over trends op de arbeidsmarkt, de verschillen tussen generaties en onze marketingexpertise vanuit Motivaction.

Wil je meer weten over het HR Professionals Panel? Neem dan contact op met Ester Koot.

 

+31 (0)20 589 82 36

Facebook Twitter LinkedIn