Motivaction ontvangt leerlingen voor JINC Bliksemstage

Afgelopen week heeft Motivaction 5 vmbo-leerlingen van de Apollo school mogen ontvangen in het kader van hun JINC Bliksemstage. In een krappe 2 uur namen we ze mee in de wereld van marktonderzoek, met als doel hen een beter beeld te geven van de zakelijke dienstverlening. Vooral de onderzoeksruimte, twee ruimtes gescheiden door een spiegelwand, sprak hen erg aan. Zoals een van de leerlingen zei: “Het lijkt net of we in een Amerikaanse politieserie zitten”.

Naast de interesse in de onderzoeksruimte was er ook aandacht voor financiële zaken. Verlegen waren de jongeren op dit vlak allerminst, ongegeneerd vroegen ze aan de directeur hoeveel hij verdient. Dat geld verdienen belangrijk is voor Generatie Z zagen we al eerder in onderzoek, en werd nu in de praktijk mooi bevestigd. Maar geld maakt niet gelukkig toch? Daar waren de meningen over verdeeld: “Als je nu niet gelukkig bent, dan bewaar je je geld toch totdat je gelukkig bent?”

Wij zijn blij dat we kennis hebben mogen maken met deze jonge talenten. We hebben genoten van hun nieuwsgierigheid, energie en enthousiasme en hopen in de toekomst nog vaker te kunnen laten zien hoe het is om voor een marktonderzoeksbureau in de zakelijke dienstverlening te werken.

Bedankt JINC voor dit geweldige project en bedankt leerlingen van De Apollo voor jullie inzet en ongereptheid!

Kijk voor meer informatie over de JINC Bliksemstage op de website van JINC.

 

Facebook Twitter LinkedIn