Toegankelijkheid

Skip to main content

Suit Supply wint Customer Passion Award 2017

30 januari 2017

Business Universiteit Neyenrode was afgelopen dinsdag het décor voor de uitreiking van de Customer Passion Award 2017. Deze prijs, die voor de zevende keer werd uitgereikt, is voor de organisatie die zich onderscheidt in klantgerichtheid en -gedrevenheid. Genomineerden waren Suit Supply, Philips Healthcare en Velux.

 

De jury – Fred van Raaij, (hoogleraar Economic Psychology Tilburg University), Jacqueline Zuidweg (directeur Zuidweg & Partners en zakenvrouw van het jaar 2012) en Pieter Paul Verheggen (algemeen directeur onderzoeksbureau Motivaction) – riep Suit Supply uit tot winnaar. Ze roemde in het juryrapport de manier waarop Suit Supply in de winkels en in hun multichannelstrategie op alle aspecten het klantbelang centraal stelt en streeft naar maximale klantervaring: “Het is knap hoe Suit Supply daadwerkelijk inhoud aan het klantgedreven ondernemen geeft, zowel door mensen in de winkel als in de digitale omgeving”.

 

Onderschrift bij de foto: v.l.n.r. Pieter Paul Verheggen (Motivaction), Martijn van der Zee (Suit Supply), Jacqueline Zuidweg (Zuidweg & Partners), Fred van Raaij, (Tilburg University), Richard van Nieuwenhoven Helbach (Customer Passion Company), Kors van Wyngaarden (Philips Healthcare) en Jarl Langerak (Velux Nederland)

 

Gerelateerde artikelen

Thuis ontbijten, of toch buiten de deur?

Ruurd Hielkema
20 juni 2019

Klimaatpolitiek is inkomenspolitiek

Gerard van der Werf
18 januari 2019

Match or trash: Welke gedragsbeïnvloeding werkt bij wie?

Cecilia Keuchenius
20 april 2023

Trick or treat! De viering van Halloween in Nederland

Ruurd Hielkema
22 oktober 2019
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency