Toegankelijkheid

Skip to main content

Incompany Masterclass Duurzaamheidscommunicatie

28 maart 2023

Iedere organisatie en elke sector heeft met duurzaamheid te maken. Of dat nu is via het uitdragen van duurzame initiatieven, het enthousiasmeren van de consument voor milieuvriendelijke acties, of het verkopen van een product of dienst.

Bij communicatie rondom duurzaamheid is een gerichte aanpak per doelgroep belangrijk. Verschillende groepen mensen vragen een andere boodschap en een andere overtuigingsstrategie om uiteindelijk het duurzaamheidsdoel van een organisatie te bereiken.

Motivaction heeft een Incompany Masterclass Duurzaamheidscommunicatie ontwikkeld die organisaties in staat stelt hun communicatiestrategie gericht op duurzaamheid te optimaliseren.

 

Na deze masterclass:

  • Heb je uitgebreide kennis over de vijf duurzaamheidsdoelgroepen uit Vijf tinten groener.
  • Weet je hoe je de verschillende doelgroepen kunt overtuigen, wat een geschikte tone-of-voice is en hoe je deze laat aansluiten bij jouw product, dienst of merk.
  • Heb je een directe oplossing voor jouw case, want in 7 stappen werken we een oplossing uit voor jouw duurzaamheidscommunicatievraagstuk.

Je krijgt tijdens de masterclass diverse voorbeelden uit de praktijk te zien die aantonen hoe je via een duurzame boodschap succesvol met je doelgroep communiceert. Vervolgens gaan we met een case van jouw organisatie aan de slag. Daardoor heb je aan het einde praktische handvatten om jouw duurzaamheidscommunicatiestrategie te optimaliseren.

       

Praktische zaken

De investering voor deze Incompany Masterclass met maximaal 25 deelnemers bij jou op kantoor is € 5.500,- exclusief 21% btw. Dit is inclusief pdf van de presentaties en naderhand een uur advies.

Neem voor meer informatie contact op met Gerard van der Werf.     

 


Vragen?
Gerard van der Werf

Email
Functie Senior Research Consultant
Telefoon +31 (0)20 589 82 40


Gerelateerde artikelen

Waarom laten marketeers een groep van 4 miljoen mensen links liggen?

André Kamphuis
22 maart 2019

Publieksmonitor Klimaat en Energie 2019

André Kamphuis
20 januari 2020

Vertrouwen in goede bedoelingen van bedrijven klimt uit dal

Bram van der Lelij
04 april 2018

Acceptatie genderdiversiteit voornamelijk bepaald door waarden

André Kamphuis
16 augustus 2021
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency