Toegankelijkheid

Incompany Masterclass Duurzaamheidscommunicatie

12 december 2019

Iedere organisatie en elke sector heeft met duurzaamheid te maken. Of dat nu is via het uitdragen van duurzame initiatieven, het enthousiasmeren van de consument voor milieuvriendelijke acties, of het verkopen van een product of dienst.

Bij communicatie rondom duurzaamheid is een gerichte aanpak per doelgroep belangrijk. Verschillende groepen mensen vragen een andere boodschap en een andere overtuigingsstrategie om uiteindelijk het duurzaamheidsdoel van een organisatie te bereiken.

Motivaction en Brandstof360 hebben een Incompany Masterclass Duurzaamheidscommunicatie ontwikkeld die organisaties in staat stelt hun communicatiestrategie gericht op duurzaamheid te optimaliseren.

Na deze masterclass:

  • Heb je uitgebreide kennis over de vijf duurzaamheidsdoelgroepen uit Vijf tinten groener
  • Weet je hoe je de verschillende doelgroepen kunt overtuigen, wat een geschikte tone-of-voice is en hoe je deze laat aansluiten bij jouw product, dienst of merk
  • Heb je een directe oplossing voor jouw case, want in 7 stappen werken we een oplossing uit voor jouw duurzaamheidscommunicatievraagstuk.

Je krijgt tijdens de masterclass diverse voorbeelden uit de praktijk te zien die aantonen hoe je via een duurzame boodschap succesvol met je doelgroep communiceert. Vervolgens gaan we met een case van jouw organisatie aan de slag. Daardoor heb je aan het einde praktische handvatten om jouw duurzaamheidscommunicatiestrategie te optimaliseren.

       

Praktische zaken

De investering voor deze Incompany Masterclass met maximaal 25 deelnemers bij jou op kantoor is € 5.500,- exclusief 21% btw. Dit is inclusief pdf van de presentaties en naderhand een uur advies.

Neem voor meer informatie contact op met Gerard van der Werf of vul het formulier in.     

 


Vragen?

Gerelateerde artikelen
Feedback cultuur

Organisaties worstelen met feedback

Ester Koot
25 juli 2019
Gemeenten kampen met vacatureproblemen

Gemeenten kampen met vacatureproblemen

Marco Sodderland
11 december 2018
Segmentatieonderzoek 2018

Segmentatieonderzoek 2018 van start

14 maart 2018
High Protein Food Summit 2018

Pieter Paul Verheggen key-note spreker tijdens Protein Summit 2018

Pieter Paul Verheggen
16 oktober 2018
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved