Toegankelijkheid

Skip to main content

Motivaction genomineerd als 'Data & Insights Bureau van het Jaar'

18 april 2024

Met grote trots delen wij het nieuws dat Motivaction tot de top 3 behoort bij de Data & Insights Awards 2024. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de brancheorganisatie Data & Insights Netwerk Nederland aan vooraanstaande onderzoeksbureaus.

In deze turbulente tijden blijkt de positionering van Motivaction als onafhankelijk en wendbaar bureau van duiding van grote waarde. Sinds de oprichting in 1984 staat Motivaction met haar onderzoek en data-analyse midden in de samenleving. Het bureau heeft zich onder andere met behulp van het Mentality-model gespecialiseerd in het duiden van maatschappelijke ontwikkelingen en de drijfveren van consumenten, burgers en bedrijven.

Motivaction vertaalt ontwikkelingen in de maatschappij naar actuele, domeinspecifieke vraagstukken van de opdrachtgevers. Dit doet zij door onderzoeks- en andere data te analyseren en te vertalen naar concreet handelingsperspectief. "We zijn een bureau met een brede expertise en hebben met onze onderzoeken voelsprieten in alle delen van de samenleving. Dat is bovenal gezamenlijk werk van alle Motivaction medewerkers; we doen dit mét elkaar", aldus Pieter Paul Verheggen, CEO van Motivaction.


Eigen onderzoek en ondernemerschap

Belangrijk voor Motivaction is het initiëren van eigen onderzoeken naar relevante, actuele onderwerpen en het delen van kennis. Een aantal voorbeelden zijn: Vertrouwen in de Journalistiek, Omnibus bi-culturele Nederlanders, onderzoek onder Gen Z en Millennials, het webinar Gedragsbeïnvloeding en het onderzoek naar de zogenaamde MediaBubbel.


Onze waarden

In de afgelopen 40 jaar is Motivaction uitgegroeid tot een stabiele factor en autoriteit in onderzoeksland. Dat is voor opdrachtgevers van groot belang, zeker in deze tijd. Medewerkers, klanten en samenwerkingspartners weten waar ze aan toe zijn. Dit zie je terug in hun loyaliteit.

Commercieel directeur Karel Slootman: "We zijn dankbaar en vereerd dat zoveel klanten ons hebben genomineerd. De top 3 is hopelijk de eerste stap naar de uitverkiezing van onderzoeksbureau van het jaar 2024 voor Motivaction. Terwijl we in spanning de uitkomst afwachten, feliciteren wij ook de andere top 3-bureaus."

 


Vragen?
Karel Slootman

Email
Functie Managing Partner
Telefoon +31 (0)20 589 83 83


Gerelateerde artikelen

Motivaction start samenwerking met digitalAudience

Seth Schaafsma
16 januari 2020

Wie steekt de draak met ons pensioen?

Irene Zondervan
06 september 2018

Populariteit leasen neemt toe

Sanne Bovendeert
18 januari 2022

Sint stoïcijns onder rumoer rond zijn staf

Ruurd Hielkema
28 november 2019
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency