Toegankelijkheid

Skip to main content

Motivaction heeft nieuwe Raad voor Advies

18 november 2019

Onderzoeksbureau Motivaction heeft de Raad voor Advies uitgebreid met drie nieuwe leden: Prof. Dr. Ruud Frambach, hoogleraar Marketing aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, Prof.dr.ir. Kitty Koelemeijer, hoogleraar Marketing & Retailing aan Nyenrode Business Universiteit en Joris van Heukelom, voorheen onder meer vice President Content & Marketing bij MTV Networks en Director Content Consumentenmarkt bij KPN en mede oprichter van MakerStreet. De Raad van Advies wordt voorgezeten door drs. Frits Spangenberg, in 1984 oprichter van Motivaction.

Met deze versterking zijn alle invalshoeken van de positionering van Motivaction vertegenwoordigd: kijk op en gevoel voor actuele maatschappelijke ontwikkelingen, relevantie voor zowel het MKB als corporate Nederland, ondernemerschap en innovativiteit binnen ons vakgebied. Daarnaast zijn de betrouwbaarheid en validiteit van cruciaal belang en alom gedekt met het wetenschappelijke werkveld van een deel van de RvA.

“Motivaction heeft met haar vele onderzoeken naar maatschappelijke thema’s altijd een link gehad met (sociaal-) wetenschappelijk onderzoek. Dat zie je ook nu weer terug in de signatuur van de leden van de RvA” aldus Pieter Paul Verheggen, algemeen directeur en partner van Motivaction. “De link met universiteiten is heel belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en te innoveren.” Mede-partner en commercieel directeur Karel Slootman vult aan “En met de schat aan business expertise en -ervaring in de RvA hebben we de mogelijkheid om onze onderzoekinnovaties verder te ontwikkelen tot nieuwe business modellen waar marketeers echt mee zijn geholpen. Bovendien hebben we nu een klankbord in huis om de uitdagingen waar onze klanten mee worstelen vanuit meerdere perspectieven aan te pakken.”

Bron: Motivaction, 18.11.2019

 


Vragen?
Pieter Paul Verheggen

Email
Functie Algemeen Directeur
Telefoon +31 (0)20 589 83 83

Kevin Hengst

Email 
Functie Senior Strategy Consultant
Telefoon +31 (0)20 589 82 25


Gerelateerde artikelen

EtnoMentality

André Kamphuis
25 maart 2014

Coronacrisis zorgt voor wijzigingen in personeelskosten

Jeroen Senster
02 februari 2021

Nederland bezig met een slome warming-up voor het EK voetbal

Natascha Schippers
21 mei 2021

Duik in het mediagedrag van jouw doelgroep

Natascha Schippers
18 september 2023
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency