Toegankelijkheid

Skip to main content

Voedingsgewoontes 2019: gezonder eten, meer vleesvermijders

25 april 2019

Elk jaar brengt Motivaction de voedingsgewoontes van Nederland in kaart. Dit jaar zien we daarin een groeiend bewustzijn rond gezond eten, en wordt er ook steeds vaker bewust één of enkele dagen geen vlees of vis gegeten. Ook het aantal geheelonthouders op het gebied van vlees en vis blijft stijgen, van 8% in 2018 naar 10% in dit jaar.

Wil je meer weten over de voedingsgewoontes van Nederland voor 2019? Klik op de infographic om deze te vergroten.

 

 

Neem voor meer informatie contact op met Ruurd Hielkema.

 


Vragen?
Ruurd Hielkema

Ruurd Hielkema studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, was medeoprichter van Trendbox, voorzitter van de Research Keurmerkgroep en bestuurslid van SIRE.


Email r.hielkema@motivaction.nl
Functie Senior Research Consultant
Telefoon +31 (0)20 589 82 25



Gerelateerde artikelen

Ondanks discussie over nepnieuws: groeiende meerderheid vertrouwt journalistiek wél

Pieter Paul Verheggen
09 februari 2021

Acceptatie genderdiversiteit voornamelijk bepaald door waarden

André Kamphuis
16 augustus 2021

Van coronacrisis naar beweegcrisis. De effecten van corona op sporten

Karin Lammers
25 juli 2022

Match or trash: Welke gedragsbeïnvloeding werkt bij wie?

Cecilia Keuchenius
20 april 2023
Neem contact met ons op



Copyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency