Toegankelijkheid

Voedingsgewoontes 2019: gezonder eten, meer vleesvermijders

25 april 2019

Elk jaar brengt Motivaction de voedingsgewoontes van Nederland in kaart. Dit jaar zien we daarin een groeiend bewustzijn rond gezond eten, en wordt er ook steeds vaker bewust één of enkele dagen geen vlees of vis gegeten. Ook het aantal geheelonthouders op het gebied van vlees en vis blijft stijgen, van 8% in 2018 naar 10% in dit jaar.

Wil je meer weten over de voedingsgewoontes van Nederland voor 2019? Klik op de infographic om deze te vergroten.

 

 

Neem voor meer informatie contact op met Ruurd Hielkema.

 


Vragen?
Ruurd Hielkema

Ruurd Hielkema studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, was medeoprichter van Trendbox, voorzitter van de Research Keurmerkgroep en bestuurslid van SIRE.


Email r.hielkema@motivaction.nl
Functie Senior Research Consultant
Telefoon +31 (0)20 589 82 25



Gerelateerde artikelen
Bankierseed - de rol van banken

Banken, de bal ligt nu op de stip!

Karel Slootman
02 april 2020

Nieuwe gezichten bij Motivaction. Maak kennis met onze collega's!

Damiano Pieters
15 juli 2022
Ruim helft Nederlanders gediscrimineerd tijdens sollicitatie

Ruim helft Nederlanders gediscrimineerd tijdens sollicitatie

Ester Koot
04 augustus 2020
Dubben met groene stroom

Hoe Nederlanders dubben met duurzaamheid: is groene energie echt groen?

Lieke van Duist
16 april 2020
Neem contact met ons op



Copyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved