Toegankelijkheid

Skip to main content

Wepublic en Motivaction lanceren samen het ReputatiePanel

31 oktober 2019

Motivaction en Wepublic starten deze maand met het ReputatiePanel, waarin zij inzichten van professionals verzamelen. In het ReputatiePanel zitten experts uit het reputatie- en communicatievak die viermaal per jaar vragen op het gebied van reputatie voorgelegd krijgen. De inzichten worden vervolgens weer met deze experts gedeeld.

“Het bestaansrecht van een organisatie steunt voor een groot deel op het draagvlak dat deze heeft binnen ‘de samenleving’”, aldus Karel Slootman, managing partner bij Motivaction. “Die samenleving, dat zijn wij met zijn allen, alle stakeholders binnen de context van die organisatie. En die samenleving is turbulent onder invloed van diverse maatschappelijke en technologische ontwikkelingen. In die turbulentie is het een uitdaging voor het bedrijfsleven en de overheid om het vertrouwen van ‘de samenleving’ op niveau te krijgen en te houden.”

“Ter lering en inspiratie vinden we het interessant om te horen welke ontwikkelingen professionals in het vakgebied zien.” stelt Maurice Jansen van Wepublic. “Daarom verzamelen we deze vanaf nu met de lancering van het ReputatiePanel. En die inzichten willen we ook graag weer delen. Dat is wat we met het ReputatiePanel voor ogen hebben.”

 

Over het ReputatiePanel

Ontwikkelingen, visies en meningen worden door Wepublic en Motivaction samen met de experts in het ReputatiePanel op tafel gelegd. Begin november vindt de eerste meting plaats. We berichten u graag over de resultaten van onze metingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karel Slootman van Motivaction (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Maurice Jansen van Wepublic (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Over Motivaction

Motivaction onderzoekt als onafhankelijk onderzoeks-, insights - en adviesbureau de waarden, motieven en leefstijl van mensen. Sinds de oprichting in 1984 helpt Motivaction bedrijven en organisaties te groeien in de breedste zin van het woord. Dit doet Motivaction empirisch, met een kritische blik en innovatieve onderzoeksmethoden. Haar onderzoekers combineren academische diepgang met kennis van zakelijke belangen en maatschappelijke drijfveren. Motivaction ziet hierdoor waar kansen liggen en vertaalt deze naar concrete adviezen.

 

Over Wepublic

Sinds de oprichting van het kantoor in 2013 heeft Wepublic een snelle groei doorgemaakt. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt nu bijna 30 medewerkers. Wepublic houdt zich bezig met consulting, interim management en intelligence op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. De adviseurs van het bureau bouwen aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn.

 


Vragen?
Jeroen Senster

Email j.senster@motivaction.nl
Functie Principal Research Consultant
Telefoon +31 (0)6 112 909 67

Karel Slootman

Email k.slootman@motivaction.nl
Functie Managing Partner
Telefoon +31 (0)20 589 83 83


Gerelateerde artikelen

Corona Impact Monitor: zorgen om pensioenen nemen toe, maar solidariteit blijft onveranderd hoog

Eric-Jan Klöne
13 mei 2020

Kansen op de kansspelmarkt

Jeroen Senster
13 augustus 2021

Zijn Nederlanders een held met hun geld?

Rob Doornbos
25 maart 2019

Vrijetijdsbesteding van de vijf Vrijetijdsprofielen tijdens de coronacrisis

Maartje Rooker
01 juli 2020
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved

Powered by Totoweb