Toegankelijkheid

Skip to main content

Caress Ridder

Researcher

Caress Ridder

Researcher

Duurzaamheid

Energie

Gedragsbeïnvloeding

Duurzaamheid


Energie


Gedragsbeïnvloeding

Als kwantitatief onderzoeker houd ik mij binnen mijn team voornamelijk bezig met verschillende soorten vraagstukken die een duurzaam uitgangspunt hebben. Voorbeelden van deze vragen zijn hoe we zowel particuliere als zakelijke klanten van waterleveranciers meer water kunnen laten besparen, of hoe groot het draagvlak is voor een pensioenfonds om duurzaam en verantwoord te beleggen. 

Ook onderzoek ik welke thema’s spelen binnen de energiemarkt en probeer ik daar verdiepende inzichten mee op te zoeken. Besparen mensen op hun energierekening om duurzame of om financiële redenen? Met mijn achtergrond in de sociale psychologie ben ik benieuwd naar de beweegredenen van mensen en zoek ik uit waar de kansen liggen om zodoende mooie aanbevelingen te kunnen doen aan onze opdrachtgevers.  

Na mijn bachelor in Toegepaste Psychologie en een master in Social Influence ben ik met een sociaal psychologische achtergrond in oktober 2022 begonnen bij Motivaction. Door middel van mijn studierichting is mij steeds meer duidelijk geworden dat ik wil bijdragen aan een verschil maken in de samenleving, of dit nu groot is of klein. In mijn team Commerciële Dienstverlening werk ik aan diverse vraagstukken die elk een maatschappelijke relevantie en hopelijk ook een duurzame impact hebben.

Bijdragen van
Caress Ridder
De Nederlandse energiemarkt

Actualiteiten

Korting op de zorgpremie voor mensen met een gezonde leefstijl, hoe denken Nederlanders erover?

Talia Cohen Rodrigues
25 april 2024

Van ‘Dry January’ naar een alcoholvrij biertje in de zon

Loes Kleijngeld
08 april 2024

Annalect en Motivaction vieren 20-jarige samenwerking

Stephanie Altena
28 maart 2024
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency