Toegankelijkheid

Caress Ridder

Researcher

Caress Ridder

Researcher

Duurzaamheid

Energie

Gedragsbeïnvloeding

Mentality


Doelgroepsegmentatie


Neuro

Als kwantitatief onderzoeker houd ik mij binnen mijn team voornamelijk bezig met verschillende soorten vraagstukken die een duurzaam uitgangspunt hebben. Voorbeelden van deze vragen zijn hoe we zowel particuliere als zakelijke klanten van waterleveranciers meer water kunnen laten besparen, of hoe groot het draagvlak is voor een pensioenfonds om duurzaam en verantwoord te beleggen. 

Ook onderzoek ik welke thema’s spelen binnen de energiemarkt en probeer ik daar verdiepende inzichten mee op te zoeken. Besparen mensen op hun energierekening om duurzame of om financiële redenen? Met mijn achtergrond in de sociale psychologie ben ik benieuwd naar de beweegredenen van mensen en zoek ik uit waar de kansen liggen om zodoende mooie aanbevelingen te kunnen doen aan onze opdrachtgevers.  

Na mijn bachelor in Toegepaste Psychologie en een master in Social Influence ben ik met een sociaal psychologische achtergrond in oktober 2022 begonnen bij Motivaction. Door middel van mijn studierichting is mij steeds meer duidelijk geworden dat ik wil bijdragen aan een verschil maken in de samenleving, of dit nu groot is of klein. In mijn team Commerciële Dienstverlening werk ik aan diverse vraagstukken die elk een maatschappelijke relevantie en hopelijk ook een duurzame impact hebben.


Actualiteiten

Nederland bezuinigt op boodschappen, voorkeur voor huismerken en goedkope basisproducten neemt toe

Els van der Velden
29 december 2022

Nederlanders eten seizoensbewust en klassiek, stamppot favoriet

Ruurd Hielkema
29 december 2022

Maak kennis met onze nieuwe collega's!

Damiano Pieters
28 december 2022
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved