Toegankelijkheid

Luisella Premoli

Panel Manager
“Ik ben eigenlijk niets anders dan de manager van een enorm team van ‘medewerkers’ die over het hele land verspreid zijn!”
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Luisella Premoli

Panel Manager

“Ik ben eigenlijk niets anders dan de manager van een enorm team van ‘medewerkers’ die over het hele land verspreid zijn!”

Data en analytics

Als panel manager heb ik de missie om nieuwe en bestaande panelleden blij en actief te houden zodat de kwaliteit van de panels hoog blijft en onze klanten op betrouwbare respondenten kunnen rekenen. Daarvoor is er veel te doen achter de schermen en door continu verbeteringen aan te brengen, zorg ik ervoor dat Stempunt een representatief beeld van de Nederlandse bevolking te bieden heeft.

Na een Master in Sociologie aan de Università Statale in Milaan, heb ik mijn carrière opgebouwd in de marktonderzoekbranche in uiteenlopende technische en managementrollen en functies, voornamelijk in het kader van consumentenpanels. Sinds 2022 werk ik bij Motivaction in de functie van Panel Manager waar ik zorg voor StemPunt, het consumentenpanel voor kwantitatief onderzoek.


Actualiteiten

Wapenindustrie is weer booming business

Irene Zondervan
09 mei 2023

Drie manieren om consumenten mee te krijgen in jouw duurzame missie

Lieke Bos
13 april 2023

Wie stapt in de wondere wereld van immersive experiences?

Daan Damen
31 maart 2023
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved