Toegankelijkheid

Martin Muller

Senior Methodoloog
"Puzzelen met cijfers en mooie statistische technieken is fascinerend, maar uiteindelijk gaat het om de inzichten die je de klant ermee kunt geven."
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Martin Muller

Senior Methodoloog

"Puzzelen met cijfers en mooie statistische technieken is fascinerend, maar uiteindelijk gaat het om de inzichten die je de klant ermee kunt geven."

Data en analytics

Doelgroepsegmentatie

MentalityNeuro

Als senior methodoog houd ik me bezig met methoden en technieken van onderzoek. Dat houdt in onderzoeksdata analyseren, collega's adviseren bij dataanalysewerkzaamheden, onderzoeksopzet en vragenlijsttechnieken.

In de loop der jaren ben ik gespecialiseerd in segmentatietrajecten ten behoeve van doelgroeponderzoek, maar ik houd me ook graag bezig met het toetsen van modellen met regressietechnieken en nog veel meer. Het is een afwisselende functie waain ik bedrijfsbreed inzetbaar ben.

Ik ben als ontwikkelingspsycholoog (specialisatie onderwijs/leermoeilijkheden) afgestudeerd in 1987 (UvA). Daarna heb ik ook nog het doctoraalprogramma neurupsychologie (VU) gevolgd. Ik vond het altijd moeilijk om te kiezen tussen praktijk en onderzoek. De praktijk heb ik 3 jaar als psycholoog bij een dyslectieinstituut kunnen ervaren. Daarna kwam de kans voorbij om als statistisch analist bij het Nederlands Kanker Instituut te gaan werken.

Na 12 jaar wetenschappelijk (psychosociaal) onderzoek wilde ik ook eens in een andersoortige onderzoeksomgeving 'kijken'. Dat werd marktonderzoek bij Motivaction en het bleef niet bij kijken, want ik werk er nu 17 jaar en met veel plezier. In mijn vrije tijd sport ik veel en de vakantie besteed ik graag in verre oorden op de fiets, fotografeer graag en ben altijd te porren voor een goede film.


Actualiteiten

Wapenindustrie is weer booming business

Irene Zondervan
09 mei 2023

Drie manieren om consumenten mee te krijgen in jouw duurzame missie

Lieke Bos
13 april 2023

Wie stapt in de wondere wereld van immersive experiences?

Daan Damen
31 maart 2023
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved