Toegankelijkheid

Skip to main content

Het moment dat een respondent zich echt openstelt naar jou, in een interview, dat is waar ik naar streef, die connectie. Als je vervolgens maatschappelijke organisaties verder kan helpen door inzet van jouw expertise, gestut door inzichten verkregen uit onderzoek, hoe bijzonder en waardevol is dat?

Daar waar ik voorheen voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers onderzoek verrichtte en bij verschillende bureaus, mag ik mij nu uit naam van Motivaction volledig inzetten voor de publieke sector. En dat voelt goed. Naast het verdiepende van onderzoek, is connectie en sociale bijdrage wat mij drijft. Dit zet ik in voor onze opdrachtgevers, maar ook als teamleider van team Maatschappij – een clubje mensen bestaande uit zeer gedreven en getalenteerde onderzoekers, stuk voor stuk, ieder met hun eigen focus en kwaliteiten.

Naast mijn werk als onderzoeker zet ik mij actief in voor de kunstsector als ambassadeur van o.a. Amsterdam Art en als vrijwilliger voor Red Light Arts & Culture. Wees dus vooral niet verrast als je mij op De Wallen tegenkomt, in een buurthuis, pratend met lokale bewoners en verschillende stakeholders, of als je mij aan de slag ziet als tour guide in de Jordaan, langs verschillende galeries.

Mooi wanneer werk, persoonlijke interesses en drijfveren samenkomen. Het heeft even moeten duren. Bij Motivaction heb ik dat kunnen realiseren. En vanaf dag 1 voelde het heel vertrouwd.

Actualiteiten

Gezondheid minst belangrijk bij de keuze van een kant-en-klaarmaaltijd

Loes Kleijngeld
23 mei 2024

Interesse in grote voetbaltoernooien in ruim 30 jaar bijna gehalveerd

Ruurd Hielkema
23 mei 2024

Doe je mee aan het Nationaal BBQ Onderzoek 2024-2025?

Ruurd Hielkema
07 mei 2024
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency