Toegankelijkheid

Skip to main content

VVN wint met verkeersmethode de NOT-publieksprijs

30 januari 2017

Veilig Verkeer Nederland heeft op 24 januari 2017 met de VVN Verkeersmethode de publieksprijs van de NOT-innovatie-award gewonnen. VVN paste de lesmethode aan op basis van een diepgaand kwalitatief onderzoek van Motivaction. Hiervoor is onder meer een e-safari gehouden onder ouder-kindkoppels. Gedurende 5 dagen beantwoordden kinderen verspreid over Nederland uit groep 7 en 8 samen met hun ouders vragen over verkeerseducatie.


De jury complimenteerde VVN met het feit dat deze methode kinderen actief laat nadenken over hun gedrag in het verkeer. Interactieve lesmaterialen, uitdagende werkvormen en ouderbetrokkenheid motiveren kinderen voor het vak verkeer.

De NOT is de tweejaarlijkse beurs voor onderwijsprofessionals. De NOT bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari 2017 opent de beurs haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. Veilig Verkeer Nederland is alle dagen aanwezig met de verkeersmethode voor het basisonderwijs.


Motivaction feliciteert VVN met deze publieksprijs!
 


Vragen?

Gerelateerde artikelen

Deelnemen aan onderzoek Vertrouwen in de journalistiek 2024

Lex van Meurs
11 maart 2024

De beste les is een klimaatprotest

Maartje Rooker
20 maart 2019

Meer dan helft festivalbezoekers heeft last van gehoor

Kevin Hengstz
24 juni 2019

Offline leden werven in een ‘always on’ wereld

Jeroen Bruin
18 juli 2019
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency