Toegankelijkheid

VVN wint met verkeersmethode de NOT-publieksprijs

30 januari 2017

Veilig Verkeer Nederland heeft op 24 januari 2017 met de VVN Verkeersmethode de publieksprijs van de NOT-innovatie-award gewonnen. VVN paste de lesmethode aan op basis van een diepgaand kwalitatief onderzoek van Motivaction. Hiervoor is onder meer een e-safari gehouden onder ouder-kindkoppels. Gedurende 5 dagen beantwoordden kinderen verspreid over Nederland uit groep 7 en 8 samen met hun ouders vragen over verkeerseducatie.


De jury complimenteerde VVN met het feit dat deze methode kinderen actief laat nadenken over hun gedrag in het verkeer. Interactieve lesmaterialen, uitdagende werkvormen en ouderbetrokkenheid motiveren kinderen voor het vak verkeer.

De NOT is de tweejaarlijkse beurs voor onderwijsprofessionals. De NOT bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari 2017 opent de beurs haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. Veilig Verkeer Nederland is alle dagen aanwezig met de verkeersmethode voor het basisonderwijs.


Motivaction feliciteert VVN met deze publieksprijs!
 


Vragen?

Gerelateerde artikelen

Nederlander wil duurzame tonijn maar weet niet hoe

Els van der Velden
06 mei 2019

In gesprek met Ahmed Ait Moha over het opzetten van inclusiviteit- en diversiteitsdenken bij Motivaction

Damiano Pieters
15 juni 2020

Biculturele Nederlanders ondervertegenwoordigd in hoge posities mkb

Bob Schenk
28 juni 2022

Motivaction neemt het Tijdschriftenpanel van Sanoma over

Seth Schaafsma
22 januari 2018
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved