Toegankelijkheid

VVN wint met verkeersmethode de NOT-publieksprijs

30 januari 2017

Veilig Verkeer Nederland heeft op 24 januari 2017 met de VVN Verkeersmethode de publieksprijs van de NOT-innovatie-award gewonnen. VVN paste de lesmethode aan op basis van een diepgaand kwalitatief onderzoek van Motivaction. Hiervoor is onder meer een e-safari gehouden onder ouder-kindkoppels. Gedurende 5 dagen beantwoordden kinderen verspreid over Nederland uit groep 7 en 8 samen met hun ouders vragen over verkeerseducatie.


De jury complimenteerde VVN met het feit dat deze methode kinderen actief laat nadenken over hun gedrag in het verkeer. Interactieve lesmaterialen, uitdagende werkvormen en ouderbetrokkenheid motiveren kinderen voor het vak verkeer.

De NOT is de tweejaarlijkse beurs voor onderwijsprofessionals. De NOT bestaat sinds 1963 en is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari 2017 opent de beurs haar deuren in de Jaarbeurs in Utrecht. Veilig Verkeer Nederland is alle dagen aanwezig met de verkeersmethode voor het basisonderwijs.


Motivaction feliciteert VVN met deze publieksprijs!
 


Vragen?

Gerelateerde artikelen
Duurzaamheid in de financiele sector

Begint een beter milieu bij de financiële sector?

Henk Heinen
29 juli 2019

68% van bedrijven vreest verlies van talent zonder inzet op L&D

Ester Koot
21 december 2021
Ziekmelding werk

De baas vindt dat we ons best wat sneller ziek mogen melden

Kevin Hengstz
04 april 2018

Bezinning of alles even achter je laten? Hoe twee doelgroepen na ruim een jaar corona verschillen in hun blik op vakanties.

Daan Damen
19 mei 2021
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved