Toegankelijkheid

Skip to main content

Motivaction neemt het Tijdschriftenpanel van Sanoma over

22 januari 2018

Als organisatie wil je weten wat het gedrag en de drijfveren van jouw doelgroepen zijn. Motivaction vindt het belangrijk dat haar panel een goede afspiegeling van de Nederlandse samenleving is. Doordat wij hier scherp op letten kunnen we jou toegang bieden tot relevante bevolkingssegmenten en een breed scala aan leefstijl- en profielgegevens. 


Het panel van Motivaction

Motivaction nam in 2017 onderzoeksbureau Trendbox over, inclusief het panel van circa 30.000 deelnemers. Sinds 2018 is hier het Tijdschriftenpanel van Sanoma bijgekomen. Bij elkaar hebben wij nu de toegang tot ruim 100.000 consumenten en burgers onder wie wij onderzoek kunnen uitvoeren.

 

StemPuntMedia panel

StemPuntMedia

Met de overname van het Tijdschrijftenpanel van Sanoma beschikking wij over een uitgebreide database met mediavoorkeuren van consumenten. Verder hebben we en een groep van 14.000 Nederlanders onder wie heel specifiek (media-) onderzoek kan worden verricht. Motivaction zal StemPuntMedia, naast mediaonderzoek voor Sanoma, ook gaan inzetten voor representatieve onderzoeken in de Nederlandse samenleving. 

 

Onderzoeksmogelijkheden

Motivaction heeft veel ervaring met verschillende vraagstukken van mediapartijen. Variërend van het uitvoeren van een snelle poll tot doelgroeponderzoek, productwaardering, onderzoek naar verschillende topics voor redactionele input en imago- en positionering. We kunnen het panel onder meer inzetten voor: 

 

Vitality leefstijlen


Vragen?
Seth Schaafsma

Email s.schaafsma@motivaction.nl
Functie Senior Research Consultant
Telefoon +31 (0)20 589 83 83


Gerelateerde artikelen

Burgerforum ‘Keuzes in de zorg’

Marcel Voorn
26 juni 2018

Besparen op onderzoek? Niet doen!

Pieter Paul Verheggen
16 april 2020

Houding werkgever van invloed op ouderschapsverlof

Anna Newen
09 juli 2021

Zomervakantie zonder email is lastige opgave voor werkend Nederland

Ester Koot
10 oktober 2019
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency