Cecilia Keuchenius
...
Research Consultant
+31 (0)20 589 83 83

Cecilia leidt als Research Consultant bij team Maatschappij diverse onderzoekstrajecten. Met een achtergrond in de sociale psychologie focust zij zich het liefst op gedragsveranderingsvraagstukken. Daarmee helpt zij organisaties met vragen over hoe zij het best met burgers of specifieke doelgroepen kunnen communiceren: hoe zij hen kunnen informeren en aanzetten tot gewenst gedrag. Bij Cecilia kun je ook goed terecht als het gaat om attitude-, communicatie-, en imago- en vraagstukken evenals strategische vragen met betrekking tot doelgroepsegmentaties.

Cecilia doet graag en vooral onderzoek voor opdrachtgevers die actief zijn op maatschappelijk vlak, zoals voorlichtingsorganisaties, (semi)overheden, kennisinstituten en andere maatschappelijke organisaties. Haar ervaring en interesse ligt vooral bij thema’s als duurzaamheid, gezondheid en vrijwilligerswerk.

De onderzoeksresultaten vertaalt Cecilia graag naar concrete aanbevelingen. Om te stimuleren dat de resultaten en aanbevelingen hun weg verder vinden binnen een organisatie deelt zij deze graag in toegankelijke presentaties en praktische workshops.

 

 Achtergrond

Cecilia is in 2009 cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met een studie Sociale Psychologie en een minor Sociologie. Zij ronde haar studie af met een stage bij de dienst Onderzoek en Statistiek van Gemeente Amsterdam en een onderzoek naar de tevredenheid met onbewuste keuzes. Voordat zij in 2013 bij Motivaction aan de slag ging heeft zij aansluitend op haar studie twee jaar als onderzoeker bij een ander onderzoeksbureau gewerkt.

 "Hoe staan Nederlanders in het leven, hoe zal hun levensinstelling in te toekomst gaan veranderen en hoe verhoudt dit zich tot de ontwikkelingen binnen een organisatie? Ik help opdrachtgevers graag om hier door middel van onderzoek meer inzicht in te geven.”

Facebook Twitter LinkedIn