Toegankelijkheid

Skip to main content

XS-onderzoekssoftware

Zelf onderzoek doen met XS

XS is de unieke online onderzoeksomgeving van Motivaction. Deze software is de basis voor het opzetten en beheren van een panel én online onderzoeken. XS draait op een Oracle single-source-database die door ons wordt geleverd en beheerd. De software is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en wordt gehost op een serie zeer rendabele en klimaatneutrale servers. Alle serverhardware is eigendom van Motivaction en staat in een datacenter in Nederland. Alle data wordt uitsluitend hier opgeslagen, waardoor aan de strenge Europese eisen voor het opslaan van persoonsgegevens wordt voldaan.
 
 
Deze showcase met verschillende vraagsoorten is weergegeven in de huisstijl van StemPunt, het eigen panel van Motivaction.
 

Wat kan je met de XS-software?

Met XS beschik je over alle state-of-the-artfuncties om zelf online onderzoek uit te zetten in één webomgeving. Je kunt:
  • panels opzetten en beheren
  • vragenlijsten programmeren
  • steekproeven trekken
  • veldwerk uitzetten en monitoren
  • realtime de resultaten analyseren 
  • dataexport naar SPSS en Excel

 

Optioneel kan je via de XS-onderzoekssoftware

ook nieuwsbrieven en sms-berichten versturen of een loyaliteitsprogramma voor respondenten opzetten. XS is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Andere talen zijn mogelijk. Online vragenlijsten kunnen in vrijwel alle talen en huisstijlen worden afgenomen.
 

Hoe werkt het in de praktijk?

Je krijgt een eigen inlogcode voor de XS-onderzoekssoftware. Deze software werkt online, zodat het niet nodig is om zelf software te installeren. Na een korte training van Motivaction kun je zelfstandig aan de slag met het programmeren van vragenlijsten en de andere onderdelen van de XS- software. De software is modulair opgebouwd, zodat je gericht toegang heeft tot de voor jou relevante onderzoeken en onderdelen. We kunnen de software optioneel op maat uitbreiden met extra functionaliteit, zoals maatwerk rapportagemodules of extra vraagtypes.

 

Wat levert het op?

Met XS kan je volledig zelfstandig online onderzoek uitvoeren onder jouw panel. Je maakt daarbij gebruik van geavanceerde vragenlijsten, bijvoorbeeld via SSL-beveiligde verbindingen, of met dynamische elementen zoals films en geluidsfragmenten. Vragenlijsten kunnen zowel op pc als op de smartphone worden afgenomen en passen zich desgewenst automatisch aan het device aan voor optimale weergave. XS kan via onze webservices zeer goed gekoppeld worden met respondentenportals, systemen, websites en databases van derde partijen.
 
XS5 onderzoekssoftware - Motivaction marktonderzoek
 

Vragen?
Jeroen Komen

Email
Functie Advanced Application Designer
Telefoon +31 (0)20 589 83 83


Gerelateerde artikelen
persona onderzoek

Persona's: breng jouw klant tot leven

Merel Zuiderduin
25 maart 2014
Klantenpanel

Klantenpanel

Jeroen Bruin
26 maart 2014
Concept test

Test je concept met onze FMCG Benchmark

Clasine van der Wal
23 augustus 2018
segmentatieonderzoek

Segmentatieonderzoek

Martin Muller
25 maart 2014
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency