Enthousiaste studenten gezocht

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in hartje Amsterdam met flexibele werktijden en een goed uurtarief? Motivaction biedt je de kans om aan de slag te gaan als notulist, gastvrouw/gastheer en enquêteur.

 

Notulist

Je typt bij kwalitatief onderzoek (groepsdiscussies of single-interviews) mee wat er letterlijk gezegd wordt door de respondent en onderzoeker. De notulen dienen als naslagwerk ter onderbouwing van de onderzoeksresultaten. De onderzoeken vinden doorgaans plaats op het kantoor van Motivaction. Af en toe worden de onderzoeken op een externe locatie uitgevoerd. Bij deze functie is het belangrijk dat je blind kunt typen.

 

Gastvrouw/gastheer

Als gastvrouw/gastheer ben je verantwoordelijk voor het ontvangen van respondenten en klanten (de opdrachtgevers van Motivaction). Je verzorgt gedurende het onderzoek de catering, denk hierbij aan het bestellen en serveren van avondeten. Daarnaast draag je zorg voor het overhandigen van de vergoedingen aan respondenten. Het is belangrijk dat je representatief en professioneel werkt omdat je direct in contact staat met klanten.

Enquêteur

Naast het kwalitatieve onderzoek wordt ook kwantitatief onderzoek verricht. Het grootste deel van de kwantitatieve data wordt online verzameld. Bepaalde respondenten worden echter face-to-face benaderd om een vragenlijst in te vullen. Als enquêteur benader je de doelgroep op uiteenlopende locaties, zoals diverse musea.

 

We zijn op zoek naar allrounders die voor de verschillende functies kunnen worden ingezet. Het aanbod van werk is variabel. We streven ernaar je zoveel mogelijk naar beschikbaarheid in te plannen.

 

Als ideale kandidaat voldoe je aan het onderstaande profiel:

• Je bent eerste- of tweedejaarsstudent hbo/wo
• Je bent 18 jaar of ouder
• Je bent minimaal een jaar beschikbaar
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
• Je bent representatief, werkt snel en nauwkeurig

 

Heb je interesse? Mail dan je cv en motivatie naar Amber Porsius via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Facebook Twitter LinkedIn