Wetenschap

“Het Motivaction imago-onderzoek onder leerlingen uit groep 8 maakte glashelder hoe zij onze school zagen. Het team was direct overtuigd dat we aan onze uitstraling moesten werken, want dat imago kwam niet overeen met hoe wij in werkelijkheid zijn of op sommige punten wilden zijn.”
Kees Laan, rector Bertrand Russell college

M-Science: Wetenschappelijk onderzoek voor universiteiten en kennisinstituten

Wij hebben als onderzoeksbureau alle middelen en expertises in huis om samen met onderzoekers van kennisinstituten en universiteiten dataverzameling te realiseren die voldoet aan wetenschappelijke standaarden. Hierbij kan denken aan:

  • Sample only
  • Veldwerkprojecten
  • Volledige onderzoekstrajecten
  • Het faciliteren van online, schriftelijk, telefonisch en face-to-faceonderzoek

 

Dataverzameling via eigen gecertificeerd panel

Wij beschikken over een eigen gecertificeerd onderzoekspanel, StemPunt.nu, dat we inzetten voor wetenschappelijke dataverzamelingsprojecten. Met dit panel heb je snel en continue toegang tot voor jou relevante bevolkingssegmenten en kan je representatieve steekproeven uit de Nederlandse bevolking in de leeftijd van 15 tot 80 jaar trekken. Ook kunnen wij respondenten selecteren voor (online) kwalitatief onderzoek via M-select. Onze afdeling Dataprocessing verzorgt de programmering van de vragenlijsten, de uitvoering van het veldwerk en de dataschoning.

 

Meer informatie?

Benieuwd naar referentieprojecten en wat Motivaction voor je kan betekenen? Lees dan de gehele pagina over M-Science.

 

Onderzoek voor universiteiten
 

Facebook Twitter LinkedIn