Over Motivaction - marktonderzoeksbureau

Weet wat mensen drijft

Als onafhankelijk marktonderzoeks- en adviesbureau onderzoekt Motivaction de waarden, motieven en leefstijl van mensen en organisaties. Sinds de oprichting in 1984 toetsen wij ideeën, innovatieplannen, producten en beleid op succes, voor de korte en lange termijn. Dit doen wij empirisch, met kritische blik en innovatieve onderzoeksmethoden. Motivaction is een marktonderzoeksbureau dat zakelijke belangen, academische diepgang en maatschappelijke drijfveren combineert en vertaalt naar concrete kansen.

 

 

Marktonderzoeksbureau met ervaring

Motivaction beschikt met 90 vaste medewerkers over bijna 35 jaar deskundigheid in vele bedrijfstakken. Wij combineren onze ervaring en expertise voor onder andere:

 

Motivaction tilt onderzoek en advies naar een hoger niveau

Wij bekijken jouw vraagstukken vanuit brede context en bieden handelingsperspectieven die nauw aansluiten bij marktontwikkelingen. Zo kunnen wij doelgroepen identificeren, profilen, activeren en binden. We weten wat er speelt binnen jouw branche en bieden je diepgaande inzichten in groepen burgers en consumenten, scherpe concurrentieanalyses en input voor jouw communicatiestrategieën.

 

Marktonderzoek op maat

De meeste vraagstukken op het gebied van marketing, communicatie en beleid vereisen meer dan een 'standaard'-aanpak. Wij realiseren impact in het onderzoek door je er bij te betrekken. We vormen voor je een dedicated projectteam van onderzoekers en consultants die hun expertises en kennis over organisaties en branches koppelen aan specialistische methoden van onderzoek en marketing. Zo profiteer je van alle kennis die wij in huis hebben.

 

Motivaction is aangesloten bij verschillende vakorganisaties op het gebied van marktonderzoek en is lid van een aantal internationale netwerken die zekerheid en betrouwbaarheid bieden:     
 

Marktonderzoeksnetwerk Motivaction

 

Facebook Twitter LinkedIn