Werken bij Motivaction: vacatures en meer

Zit er Motivaction in jouw toekomst?

Bij Motivaction is veel aandacht voor de ontwikkeling van de professional, maar zeker ook voor de ontplooiing van de mens. Het is onze overtuiging dat het hier in de komende jaren om draait: de balans vinden tussen een professionele, taakgerichte, kennisintensieve organisatie en een mensgerichte organisatie waar plaats is voor betekenisvol werk. Bij Motivaction doe je meer dan alleen je werk.

Motivaction staat altijd open voor enthousiaste en gedreven mensen die ons bedrijf kunnen helpen de impact bij onze opdrachtgevers te vergroten. Heb jij affiniteit met en ben je ervaren in marktonderzoek en marketingvraagstukken dan ontmoeten we je graag. Wij zoeken naar klantgericht onderzoekstalent met teamspirit, een resultaatgerichte instelling en een zelfbewuste houding.

 

 

Hoe is het om te werken bij Motivaction?

“Motivaction zoekt als onderzoeks- en adviesbureau naar de intrinsieke waarden van mensen. Dit doen we niet alleen in onze onderzoeken, het bedrijf ziet ook wat mij drijft. Door de samenwerking met senior onderzoekers en de trainingen die ik hier heb mogen volgen, leer ik mijn persoonlijkheid in te zetten om met mijn eigen, échte nieuwsgierigheid en kritische blik de beste professional te worden. Motivaction heeft een open bedrijfscultuur, waar inzet, daadkracht en energie worden gewaardeerd. Ik krijg veel kansen om vanuit oprechte interesse proposities te ontwikkelen, projecten uit te voeren en bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van het bedrijf en de opdrachtgevers.”
Researcher Motivaction

 

Bekijk onze openstaande vacatures:

Team Maatschappij

 

Team M-Select

 

IT

 

Data consultancy

 

Hospitality

 

Een open sollicitatie kun je sturen naar:

Motivaction
t.a.v. Damiano Pieters
Postbus 15262
1001 MG Amsterdam
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook Twitter LinkedIn