Werken bij Motivaction: vacatures en meer

Bij Motivaction werken ruim 100 (research) professionals met een passie voor hun vak. Wij voeren onderzoek uit in bijna alle vakgebieden: van banken en verzekeraars tot goede doelen en gemeenten. In ons pand lopen dan ook veel experts rond. Zij zijn altijd bereid om hun kennis te delen en anderen te helpen met hun ontwikkeling.

Jij kunt bij Motivaction jezelf zijn. Zo krijg je de kans om een onderzoeksveld te ontdekken dat jou drijft of je verder te specialiseren op een gebied dat je al kent. Je mag bij ons bijvoorbeed opleidingen volgen, met junior- en senior collega’s aan de slag gaan of een nieuw initiatief opzetten.

Wij staan altijd open voor enthousiaste en gedreven mensen die ons kunnen helpen onze impact bij opdrachtgevers te vergroten. Heb jij affiniteit met marktonderzoek en marketingvraagstukken of heb je al ervaring? Bekijk dan onze vacatures.

 

Openstaande vacatures:

Functies

 

Bijbanen

 


Hoe is het om te werken bij Motivaction?

We kunnen je van alles vertellen over hoe het is om te werken bij Motivaction, maar we laten liever onze medewerkers aan het woord. Dit is hoe Pleuni en Dennis hun werk bij Motivaction ervaren:

pleuni poleij round 

"Door de fijne en open sfeer bij Motivaction voelde ik mij al snel thuis. Met behulp van het inwerkboekje maakte ik snel kennis met het bedrijf en mijn collega’s. Werken bij Motivaction biedt mij een goede balans tussen planmatig en flexibel werken. In grote lijnen weet ik hoe mijn werkweek eruitziet, maar de veranderingen die soms onverwacht optreden door bijvoorbeeld een verschoven deadline maken het uitdagend. Ik vind het leuk dat collega’s mij aanmoedigen mee te denken over innovatie en om nieuwe ideeën aan te dragen. Dit stimuleert mij om out of the box te denken en geeft het gevoel dat collega’s mijn inbreng écht waarderen."

Pleuni Poleij , onderzoeker team Consumentenproducten

 

 

"Ik werk al ruim 20 jaar bij Motivaction en dat is niet voor niets. Ik krijg hier veel vrijheid, vertrouwen en ruimte om mijzelf te ontplooien. Zo begon ik ooit als programmeur, werd daarna projectmanager, vervolgens kwantitatief onderzoeker en nu ben ik data-analist en methodoloog. Mijn werk is afwisselend, zowel inhoudelijk als in complexiteit. Mijn werk is daarom nooit saai. Werken bij Motivaction betekent voor mij met mensen werken van wie je echt iets kunt leren, over werk en het leven!"

Seth Schaafsma , Senior Research Manager

 

 

Seth Schaafsma Rond

 

 

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

 Sollicitatieprocedure

 

Een open sollicitatie kun je sturen naar:

Motivaction
t.a.v. Damiano Pieters
Postbus 15262
1001 MG Amsterdam
E-mail: sollicitatie@motivaction.nl

 

Facebook Twitter LinkedIn