Toegankelijkheid

Skip to main content

Maak kennis met onze nieuwe collega's!

28 december 2022

Bij Motivaction doen we onderzoek en dat is mensenwerk. Maar wie zijn die mensen? Met trots stellen wij vijf van onze nieuwste collega's aan jullie voor.  

 

Rachel Meijers – onderzoeker Maatschappij

Mijn naam is Rachel en ik werk sinds augustus als kwalitatief onderzoeker bij Motivaction bij team Maatschappij. Tijdens mijn studie geschiedenis hield ik me bezig met sociale en emancipatievraagstukken over naoorlogs Nederland. Ik deed bovendien veel oral history en zo is mijn passie voor interviewen ontstaan. Bij Motivaction houd ik me met dezelfde thematiek bezig maar dan actueler en ik kan niet anders zeggen dan dat dat zeer goed bevalt. Door met mensen in gesprek te gaan kunnen we verschillende perspectieven samenbrengen en krijgen we nieuwe inzichten in zowel grote als kleine maatschappelijke kwesties. Wat me vooral is opgevallen tijdens mijn eerste periode bij Motivaction is de persoonlijke aandacht die iedereen voor elkaar heeft. Collega’s kennen elkaar goed en doen ook buiten werk graag dingen met elkaar. Naast het uitdagende werk is er dus ook aan gezelligheid geen gebrek!

 

Okke de Vries – Projectmedewerker M-select

Ik ben Okke en ik ben 22 jaar. Ik zit in het laatste jaar van de bachelor Politicologie. Daarnaast werk ik twee dagen in de week als projectmedewerker bij M-select. Naast werk en studeren ben ik de keeper in een vriendenvoetbalteam. Ook ben ik vaak te vinden op de tribune van mijn favoriete club AZ Alkmaar. Motivaction trok mij aan vanwege de grote variatie in onderzoeksonderwerpen en methodes van onderzoek. Ik wil graag kennis maken met de kwalitatieve kant van onderzoek omdat ik eerder vooral kwantitatief onderzoek heb gedaan. En in de kennismakingsgesprekken kwam Motivaction over als een heel gezellig bedrijf waar ik een hoop kan leren. Een leuke verrassing in mijn eerste weken bij M-select was het rondje varen in de boot van Motivaction! Verder staat hier elke middag een uitgebreide lunch voor ons klaar en zie ik uit naar mijn eerste werkborrel.  

  

Luisella Premoli – Panelmanager Stempunt  

Mijn naam is Luisella en sinds juli werk ik als panelmanager bij Motivaction. In deze rol ben ik bij StemPunt verantwoordelijk voor de kwaliteit en tevredenheid van onze panelleden. Om de onderzoeken goed te kunnen doen is het van belang dat we de juiste respondenten werven. En natuurlijk dat zij een fijne ervaring hebben als panellid. Motivaction en ik zijn een goede match! Na jaren ervaring bij andere bedrijven vond ik bij Motivaction de geschikte baan met uitdagingen waar ik naar zocht. Als panelmanager ben ik een spin in het web en werk ik met veel verschillende teams samen. Daarom is het zo fijn dat hier een ontzettend goede werksfeer is. De focus die Motivaction heeft op het inwerken van nieuwe mensen gaat verder dan alleen binnen de functie. Ik ben echt verwelkomd in het bedrijf. Ik noem mijzelf een verbeteraar. Waar ik mij op zal focussen de komende tijd zijn de resultaten van de verbeteringen die nu in de pijplijn zitten.

 

Thierry Affolter – Projectmedewerker M-select

Ik ben Thierry en ik werk bij de afdeling M-select binnen Motivaction. Binnen het team ben ik projectmedewerker en medeverantwoordelijk voor het inplannen van respondenten die meedoen aan onze onderzoeken. In juli 2022 ben ik bij Motivaction begonnen. Motivaction en deze functie zijn voor mij een mooie tussenstap voordat ik op zoek ga naar een vaste baan. Deze functie geeft mij veel vrijheid, wat ik fijn vind omdat ik erg uit kijk naar de mogelijkheid om weer te reizen. Daarnaast wilde ik graag bij een onderzoeksorganisatie aan de slag om van dichtbij mee te maken hoe een dergelijk bedrijf in elkaar steekt en te werk gaat. Tijdens mijn eerste periode bij Motivaction en M-select is mij voornamelijk opgevallen hoe leuk de werknemers zijn. Vrijwel iedereen staat open voor een praatje bij het koffiezetapparaat en iedereen is altijd erg enthousiast over zijn of haar werkzaamheden. Daarnaast organiseert Motivaction ook veel leuke activiteiten, zoals de welbekende ‘Vier de Vrijdag’ borrel en meer. 

 

Loes Kleijngeld – onderzoeker Consumentenproducten

Ik ben Loes Kleijngeld en ik ben werkzaam als kwalitatief onderzoeker bij Motivaction in het team consumentenproducten. Hier houd ik mij bezig met de projecten rondom FMCG, mode, retail, duurzaamheid en durables. Na een aantal jaar als marketeer veel met de Mentality en Vijf Tinten Groen modellen in de weer te zijn geweest, wilde ik zelf ook als marktonderzoeker aan de slag. In mijn werk ga ik graag op in de belevingswereld van mensen. Ik geloof dat wanneer je weet waar mensen écht behoefte aan hebben, je producten en diensten kunt aanbieden die iets toevoegen aan iemands leven. En daar werk ik maar al te graag aan mee. Wat mij opvalt in deze eerste periode bij Motivaction is, naast de goede sfeer, de passie van mijn collega’s voor de projecten waarmee zij bezig zijn. Het werkt enthousiasmerend om met mensen te werken die openstaan voor nieuwe dingen en informatie en plezier uit hun werk halen. Voor de komende tijd heb ik veel zin om te beginnen aan mijn eerste echte project. Werken aan een project van begin tot eind, met de vele uitdagingen en oplossingen die daarbij komen kijken. Ik kan niet wachten.


Vragen?
Damiano Pieters

Email
Functie Hoofd HRM
Telefoon +31 (0)20 589 83 82


Gerelateerde artikelen

Wie is er aan zet in de energietransitie? Gerard van der Werf bij New Business Radio

Gerard van der Werf
30 september 2019

Corona veranderde het consumptiepatroon in een derde van de huishoudens

Ruurd Hielkema
28 maart 2022

Bied buitenbeentjes structuur in de duurzame voedseltransitie

Gerard van der Werf
13 maart 2019

Corona Impact Monitor: steun voor sociale onthouding daalt, economische zorgen groeien

Bram van der Lelij
28 april 2020
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency