Toegankelijkheid

Skip to main content

Michelle de Bresser

Community Management

Michelle de Bresser

Community Management

Mentality


Doelgroepsegmentatie


Neuro

Als creatief verbinder ben ik verantwoordelijk voor het community management voor het online panel van Motivaction: StemPunt. StemPunt is een online community waar mensen uit alle lagen van de bevolking hun mening geven door het invullen van online enquêtes.

Het is mijn taak om een veilige (online) plek te creëren waar iedereen zich gehoord en gezien voelt. Dit doe ik door te monitoren, content beheer en creatie, analyseren van data en het beheren van de Helpdesk. Kortom het onderhouden, opbouwen en laten groeien van onze online community. Die groei zit hem niet alleen in de omvang, maar ook in de inhoud.

Tijdens mijn bachelor Trend Research & Concept Creation in Lifestyle heb ik geleerd hoe ik mijn creativiteit kan inzetten voor maatschappelijke vraagstukken. Tijdens deze bachelor heb ik expertise ontwikkeld op het gebied van creatief denken, conceptontwikkeling, toekomstdenken, beeldtaal, doelgroeponderzoek, projectmanagement, antropologie en ethiek. Deze expertises en kwaliteiten breng ik met elkaar samen om onze leden samen te brengen.

Ik verbind graag omdat ik geloof dat we vanuit verbinding samen kunnen groeien en de wereld nog iets mooier kunnen maken.

Actualiteiten

Duurzamer leven: hoe hou je het dit jaar wel vol?

Daniëlle van Velzen
19 januari 2024

70% van Nederland vraagt om menselijker leiderschap in 2024

Jeroen Senster
16 januari 2024

2023: een positieve opsteker voor de winkelstraat!

Huib Lubbers
16 januari 2024
Neem contact met ons opCopyright ©2023 Motivaction International. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency