Toegankelijkheid

Skip to main content

Michelle de Bresser

Community Management

Michelle de Bresser

Community Management

Mentality


Doelgroepsegmentatie


Neuro

Als creatief verbinder ben ik verantwoordelijk voor het community management voor het online panel van Motivaction: StemPunt. StemPunt is een online community waar mensen uit alle lagen van de bevolking hun mening geven door het invullen van online enquêtes.

Het is mijn taak om een veilige (online) plek te creëren waar iedereen zich gehoord en gezien voelt. Dit doe ik door te monitoren, content beheer en creatie, analyseren van data en het beheren van de Helpdesk. Kortom het onderhouden, opbouwen en laten groeien van onze online community. Die groei zit hem niet alleen in de omvang, maar ook in de inhoud.

Tijdens mijn bachelor Trend Research & Concept Creation in Lifestyle heb ik geleerd hoe ik mijn creativiteit kan inzetten voor maatschappelijke vraagstukken. Tijdens deze bachelor heb ik expertise ontwikkeld op het gebied van creatief denken, conceptontwikkeling, toekomstdenken, beeldtaal, doelgroeponderzoek, projectmanagement, antropologie en ethiek. Deze expertises en kwaliteiten breng ik met elkaar samen om onze leden samen te brengen.

Ik verbind graag omdat ik geloof dat we vanuit verbinding samen kunnen groeien en de wereld nog iets mooier kunnen maken.

Actualiteiten

Gezondheid minst belangrijk bij de keuze van een kant-en-klaarmaaltijd

Loes Kleijngeld
23 mei 2024

Interesse in grote voetbaltoernooien in ruim 30 jaar bijna gehalveerd

Ruurd Hielkema
23 mei 2024

Doe je mee aan het Nationaal BBQ Onderzoek 2024-2025?

Ruurd Hielkema
07 mei 2024
Neem contact met ons opCopyright ©2024 Motivaction International B.V. All Rights Reserved

Powered by © Totoweb and Gonta Creative Agency